NIEUWS    CONTACT    

Weet u dat u zelf de sleutel in handen heeft voor een succesvolle huisvesting?
 
Bepaal deze samen met ons, zodat de makelaar, architect en aannemer weten wat u echt nodig heeft.Over Misura

Oplossingen

Uw organisatie is constant in beweging en daarmee verandert ook de huisvestingsvraag. Om ervan verzekerd te zijn dat uw huisvesting op de korte en lange termijn blijft aansluiten op uw behoeften, is voor het maken van de juiste keuzes de inzet van specialistische kennis evident. Misura kan u daarin adviseren en het gehele proces van initiatief tot en met de implementatie voor u verzorgen.

lees verder

Markten

Zowel in het binnenland als buitenland is Misura voor de verscheidenheid aan opdrachtgevers aan het werk. Door de kruisbestuiving van de verschillende (bedrijfs)culturen zijn wij in staat om binnen specialistische markten verfrissende oplossingen aan te dragen. Is Misura nog niet actief in uw branche, dan kunnen wij waarschijnlijk toch iets voor u betekenen. Immers, onze jarenlange ervaring heeft eraan bijgedragen dat wij in steeds meer markten actief zijn.

lees verder

Portfolio

Met 20 jaar ervaring heeft Misura een behoorlijk portfolio van uiteenlopende opdrachten opgebouwd. In het overzicht ziet een greep van projecten waarvan wij over beeldmateriaal beschikken en deze mogen publiceren.

lees verder

Saton Optiek

Retail

Saton Optiek Saton is opticien van naam in West-Nederland en de hoofdstad en staat voor high-end producten en service. Goed opgeleide medewerkers bieden oog zorg en worden daarbij ondersteund door geavanceerde apparatuur en een intuïtieve omgeving dat de selectie van het beste bij de klant passende product mogelijk maakt.

Bekijk het project

Lee & Wrangler

Retail

Lee & Wrangler Met de merken Wrangler en Lee is VF Cooperation eigenaar van twee van de drie merken waarin de hedendaagse spijkerkleding zijn oorsprong vond.

Bekijk het project

Protocol Studios

Studio

Protocol Studios Na de realisatie van zijn eigen productieruimte is Dj Nicky Romero niet stil blijven zitten. Met zijn Label Protocol Records brengt hij niet alleen zijn eigen muziek uit, maar biedt hij talentvolle Producers de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en zich aan het grote publiek te tonen.

Bekijk het project

Nicky Romero

Studio

Nicky Romero Dancemuziek is volgens financieel analisten een steeds belangrijker exportproduct van Nederland. In de wereldwijde dance-industrie drukken veel Nederlandse Dj’s hun stempel op nieuwe muziektrends, coproducties met popartiesten en dance-evenementen.

Bekijk het project

Jackelin Frank

Retail

Jackelin Frank Een kroonjuweeltje binnen onze portfolio. Niet alleen vanwege de prachtige winkel op een eveneens prachtige locatie, maar ook omdat we trots zijn op de talenten en ondernemersdrift binnen onze familie.

Bekijk het project

House of Hoops

Retail

House of Hoops Gedurende de jaren heeft Misura tal van Footlocker vestigingen in de Benelux verbouwd. Via aanbestedingen bleek Misura, ondanks dat het zelf geen aannemersbedrijf is, een bouwteam te kunnen samenstellen dat met de traditionele aannemers kan concurreren.

Bekijk het project

Saton Beheer

Vastgoed

Saton Beheer Saton verwierf aan de Princestraat in Katwijk een pand als belegging. Het was een oud bankgebouw dat de laatste jaren als kantoor dienstdeed. De indeling, de vloerniveaus en een interne trap naar de kelder en bovengelegen etages maakte het tot een zeer incourant object.

Bekijk het project

Vodafone II

Retail

Vodafone II Het is voor retailers constant de uitdaging om het assortiment en look and feel de winkels op to date te houden om de consumenten te blijven prikkelen en om invulling te geven aan de laatste behoeften.

Bekijk het project

Vodafone I

Retail

Vodafone I De exponentiele groei van het mobiele telefoon- en internetverkeer zorgde in 2005 voor een keur aan providers, mobiele telefoons, contracten en verkooppunten. In de strijd om de tweede plaats van grootste mobiele provider van Nederland besloot Vodafone stevig in te zetten op een nieuwe winkelformule.

Bekijk het project

Maak kennis

Succesvolle opdrachten worden opgeleverd door de juiste inzet van mensen met kennis, kunde en toewijding. Daarnaast vinden wij een goede klik met onze opdrachtgevers cruciaal.

Heeft u een vraag en bent u benieuwd hoe wij die kunnen beantwoorden en of wij dezelfde taal spreken? Neemt u dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek.


Bel mij